Passivt medlemskab

Der er midlertidigt lukket for tegning af passivt medlemskab, indtil næste sæson starter. Herunder kan du læse om fordelene ved passivt medlemskab og hvodan du kan tegne et, når teatret igen lukker op.

Tegn et passivt medlemskab på Perronteatret og få nogle kontante medlemsfordele.

Når du tegner et passivt medlemskab på Perronteatret, så udløser dette medlemskab 2 fribilletter til en forestilling, du selv vælger. Du sparer 50 kroner, da vores normale billetter koster 100 kr. stykket.

Et passivt Medlemskab gælder en sæson, og det er ikke bindende, hvis du ikke har lyst til at være medlem året efter, eller du ønsker at holde en pause med det.

Ved tegning af passivt medlemskab får du også nyhedsbreve fra Perronteatret, så du ved, hvad vi øver op til.

Derudover vil vi holde en aften for passive medlemmer, hvor I møder skuespillere, barpersonale, teknikere og andet godtfolk, og måske får du lyst til at være en aktiv del af teatret på en eller anden måde, men dette skal være lystbetonet.

Ønsker du at tegne et passivt medlemskab så udfyld nedenstående felter og tryk send.

Når vores kasserer modtager dit ønske om medlemskab, besvarer han på mail. Ønsker du at betale med mobilepay, så får du oplyst Mobilepay nummer af ham. Vent med at betale dit medlemskab, indtil du modtager svar fra vores kasserer.

Vi glæder os til at have dig som passivt medlem.

Personlige oplysninger

* = Feltet skal udfyldesBeskyttelse mod spam:

Indtast koden i det sorte felt herunder: